Összefoglaló 2020. október 25., vasárnap

Hatvan - DVTK tartalék 2-3 (1-1)

Sorozatban harmadik győzelmét aratta a DVTK tartalék. A mérkőzés vége előtt még a hazaiak vezettek, de a hajrában Farkas Marcell büntetőjével és Giorgi Omarashvili második góljával fordított a piros-fehér csapat.

Hatvan - DVTK tartalék 2-3 (1-1)


NB III. Keleti-csoport 15. forduló

Hatvan - DVTK tartalék 2-3 (1-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 230 néző. Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Juhász László, Pogonyi Ferenc).
Hatvan: Halasi - Purzsa, Labát, Virág Á., Gál M. - Bárkányi, Kitl K. - Szabó R., Mundi, Lukács Zs. - Simon M. Vezetőedző: Gulyás Gábor.
DVTK tartalék: Bukrán - Gönczi, Ivánka, Farkas M., Nagy Z. - Zsiga, Kispál, Zsemlye, Schildkraut - Karika, Omarashvili. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Kitl K. helyett Czibolya a 31., Kispál helyett Nagy Á. és Nagy Z. helyett Mrva az 56., Karika helyett Csávás a 67., Szabó R. helyett Bogdán M. a 68., Schildkraut K. helyett Bartha R., Lukács Zs. helyett Fellner és Simon M. helyett Bartók mind a 80. percben.
Sárga lap: Purzsa a 22., Szabó R. a 65., Bárkányi a 84. percben.
Gólszerző: Purzsa (1-0) a 9., Omarashvili (1-1) a 20., Czibolya (2-1) a 49., Farkas M. (2-2, 11-esből) a 87., Omarashvili (2-3) a 90+2. percben.

Kulcspillanatok

9. perc: Purzsa Máté szlalomozott a vendég védők között majd rúgta a rövid felsőbe a labdát, 1-0.

20. perc: Giorgi Omarashvili távolról rúgott hatalmas gólt, 1-1.

50. perc Jobbról érkező beadást Czibolya fejelte a kapuba, 2-1

87. perc Farkas Marcell értékesítette a Zsemlye által kiharcolt büntetőt, 2-2.

92. perc Vendég kontra végén Giorgi Omarashvili gurította a labdát a kapuba, 2-3.

Edzői értékelés

Gulyás Gábor: - Nagyon sajnálom, hogy elveszítettük ezt a mai mérkőzést, főleg úgy, hogy a vége előtt 5 perccel 2-1-re vezettünk. Ilyen súlyos egyéni hibákból, amilyenekből az utóbbi időkben gólokat tudunk kapni, sajnos nem is lehet más a mérkőzés eredménye.
Zsivoczky Gyula: - Az első félidőben nem az elképzeléseinknek megfelelően játszott a csapat. A középpálya közepén távol álltunk az emberektől, és a széleken is sok kettő egyes szituációt alakítottak ki ellenünk. Az egész mérkőzésen az ellenfél beadásai és rögzített szituációi veszélyesek voltak. A második félidőre az ellenfél vezető gólja után átszerveztük a csapatot és nagy nyomást, magas presszinget helyeztünk rájuk. Összességében a második félidei taktikus játéknak és nagy akaratnak meglett az eredménye. Végig bíztunk a sikerben. Mentálisan és fizikálisan jó állapotban vagyunk. Készülünk a Füzesgyarmat elleni bajnoki mérkőzésre.