Beharangozó 2024. március 3., vasárnap

Jegyek a Mezőkövesd - DVTK meccsre

A DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 24. fordulójában (március 9., szombat 12:45) Mezőkövesdre utazik. A hazai klub tájékoztatása szerint a belépőjegyek hétfőn reggel 9 órától vásárolhatók meg a jegymester.hu oldalon. A vendégszektorba szóló jegyek elővételben 1300 forintba (+ 399 forint e-díj) kerülnek.

Jegyek a Mezőkövesd - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 24. forduló

2024. március 9., szombat
12:45 Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyek

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben (péntek 16 óráig) 1.300 forintba, a mérkőzés napján a helyszínen 1.800 forintba kerülnek. A belépőjegyek a jegymester.hu oldalon (+ 399 forint e-díj ellenében) is megvásárolhatók. A rendező klub első körben a vendégszektor 50%-át nyitja meg, majd az érdeklődéssel arányosan lesznek elérhetőek a további helyek.

Amennyiben nem fogy el minden belépő elővételben, a mérkőzés napján a vendégpénztárak 8 óra 45 perckor nyitnak ki. A Mezőkövesd Városi Stadion kapui 11 óra 45 perckor nyílnak.

Helyszín

Mezőkövesd Városi Stadion (3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.