Beharangozó 2024. március 24., vasárnap

Jegyek a ZTE FC - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában Zalaegerszegre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben egységesen 1600 (a helyszínen meccsnapon 2000) forintba kerülnek és a ticket.ztefc.hu oldalon is megvásárolhatók.

Jegyek a ZTE FC - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 26. forduló

2024. március 30., szombat
19:30 ZTE FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyek

A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 1600 (a helyszínen meccsnapon 2000) forintba forintba kerülnek és a ticket.ztefc.hu oldalon is megvásárolhatók.

A rendező klub tájékoztatása alapján Zalaegerszegen a vendégpénztárban és a vendégbüfében kizárólag bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésre.

Helyszín

A találkozónak a ZTE Aréna ad otthont. Cím: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16

Parkolás

A stadion melletti Ostoros Károly csarnok előtt jobbra kanyarodva találhatók a vendégszurkolók részére fentartott parkolók.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.