MTK - DVTK U13 2-0 (2-0)
DVTK:
Egyed - Kovács R., Timkó, Hutter, Nemes - Kele (Farkas L.), Tóth Zs., Germán - Sipos, Icsó, Tóth N. (Petrovics). Edző: Szentiványi József.

Szentiványi József: Betegségek miatt nem tudtunk a legjobb összeállításban játszani a bajnokesélyes MTK otthonában, ennek ellenére helytálltunk és egy kicsit koncentráltabb játékkal többet is kihozhattunk volna a mérkőzésből.

DVTK U13 - Jászberény 4-0
DVTK:
Egyed - Kovács R., Timkó, Hutter (Kele), Nemes - Tóth Zs., Germán (Csóka) - Farkas L. (Kövér) - Sipos, Petrovics (Benczés), Icsó (Tóth N.). Edző: Szentiványi József.
G: Sipos (3), Petrovics.

Szentiványi József: Nem voltunk egy súlycsoportban a Jászberénnyel, hamar eldöntöttük a mérkőzést és csak rajtunk múlt, hogy nem javítottunk gólarányt.

Vác - DVTK U13 2-4
DVTK:
Egyed - Kovács R., Bodnár, Hutter, Nemes (Csóka) - Timkó, Tóth Zs. - Germán (Kele) - Sipos, Farkas L. (Benczés), Icsó (Tóth N.). Edző: Szentiványi József.
G: Hutter(3), Icsó.

Szentiványi József: Gyengén és rossz felfogásban játszottunk a közepes képességű ellenféllel szemben egy nagyon rossz minőségű műfüves pályán. Pozitívum viszont, hogy szereztünk 3 gólt szabadrúgásból. Csapatomtól játékban sokkal többet vártam.

DVTK U13 - DVSC 1-0 (0-0)
DVTK:
Egyed - Kovács R., Bodnár, Hutter, Nemes - Timkó, Tóth Zs., Germán (Kele) - Sipos (Csóka), Farkas L. (Tóth N.), Icsó (Kövér). Edző: Szentiványi József.
G: Icsó.

Szentiványi József: Egy jó iramú mérkőzésen az első félidőben teljesen beszorítottuk a Lokit, ám ekkor még nem tudtunk eredményesek lenni. A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, látványos gólt szereztünk és biztosan nyertünk. A mutatott játékunk alapján az eredmény a Debrecenre nézve hízelgő.