Beharangozó 2020. október 13., kedd

Lesz meccs pénteken, csak az ellenfél személye változik

A HK Dukla Michalovce csapatánál több pozitív koronavírus tesztet regisztráltak, így a nagymihályi együttes lemondta a pénteki szereplést. A DVTK Jegesmedvék vezetősége a liga menedzsmentjével folyamatosan együttműködve arra törekszik, hogy lehetőség szerint minél több mérkőzést lehessen megrendezni, így pénteken az első fordulóból elhalasztott, Dukla Trencin elleni mérkőzést játszák le a csapatok a Miskolci Jégcsarnokban. Erre a mérkőzésre a jegyértékesítés kedden meg is kezdődik.

Lesz meccs pénteken, csak az ellenfél személye változik


Tipos Extraliga
1. forduló (korábban elhalasztott mérkőzés pótlása)

2020. október 16. péntek, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Trencin
online jegyvásárlás: jegy.hu

Vasárnap sem maradunk meccs nélkül! Az eredetileg október 18-ra kiírt, HK Poprad elleni mérkőzésünk elmarad a poprádi csapatnál regisztrált pozitív tesztek miatt, így ezen a vasárnapi játéknapon a 2. fordulóból elhalasztott HK Nitra - DVTK Jegesmedvék mérkőzés kerül megrendezésre Nyitrán.

Jegyek

Az idei szezonban is él online jegyvásárlási rendszerünk, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is, a dvtk.eu oldalon található mérkőzéslista jobb oldalán lévő jegyvásárlás gombbal. Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben a jegyet nem szükséges kinyomtatni. Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a jegypénztárban történő jegyvásárlásra is (a főbejáratnál lévő pénztárak egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak ki) azonban mindenkinek javasoljuk az elővételes és az online történő jegyvásárlást. 

Nem ülőhely

Könyöklő

világos zöld

-

Álló

narancssárga

1500

Palánk

kék

1500

Vigadó álló

világosbarna

1500

Ülőhely

A szektor

fehér

1800

B szektor

sárga

2200

C szektor

sárga

-

D szektor

fehér

1800

E szektor

fehér

1800

F szektor

sárga

2200

G szektor

sárga

2200

H szektor

sárga

2200

I szektor

sárga

2200

J szektor 

fehér

1800 

Vigadó ülő

piros

2200