Összefoglaló 2023. április 15., szombat

DVTK - ETO FC Győr 0-4 (0-2)

A válogatott szünetet követően folytatódtak a Simple Női Liga bajnoki küzdelmei. A 17. fordulóban a DVTK együttese az ETO FC Győr gárdáját látta vendégül a DVTK Edzőközpontban szombaton délután. Az első játékrészben a vendégek kétgólos előnyre tettek szert, majd a hirtelen lezúduló eső miatt 20 perccel később kezdődő második félidőben további két góllal növelték előnyüket és így magabiztos győzelmet arattak.

DVTK - ETO FC Győr 0-4 (0-2)


Simple Női Liga - 17. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 0-4 (0-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Kalmár Petra (Majorné Nagy Petra, Jakab Bianka)
DVTK: Ádám - Somogyi, Geréd, Sain, Boros - Nagy L., Oláh, Balázs, Voila, Krisztin - Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor.
ETO FC Győr: Borok - Vida, Nagy F., Németh L., Kovács, Savanya, Süle, Herczeg, Khimyck, Cameron, Siklér. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Csere: Nagy P. helyett Mikó a 46., Süle helyett Sali az 57., Siklér helyett Öreg a 60., Khimych helyett Kern a 72., Kovács helyett Kaziupa a 72., Cameron helyett Hollingsworth a 72. percben.
Sárga lap: Krisztin a 37., Balázs a 64., Öreg a 69. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Sain (öngól, 0-1) a 35., Herczeg (0-2) a 41., Cameron (0-3) az 53., Vida (0-4) a 84. percben.


Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Sajnos a mai mérkőzésen játékban felülmúlt bennünket a győri csapat. Elsősorban a középpályás labdaszerzéseink utáni pontatlan passzok miatt nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, amennyit szerettük volna, így megérdemelten nyert a jó erőkből álló vendégcsapat. Kielemezzük a hibáinkat, és készülünk a jövőheti Újpest elleni mérkőzésre.