Összefoglaló 2023. szeptember 24., vasárnap

NB III.: Kisvárda II - DVTK II 1-0 (0-0)

Nagy küzdelmet hozott a DVTK II csapatának kisvárdai vendégjátéka. A keleti rangadón egyetlen gól született, amit a hajrában a szabolcsiak szereztek. A Várda ezzel otthon tartotta mindhárom bajnoki pontot.

NB III.: Kisvárda II - DVTK II 1-0 (0-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 8. forduló

Kisvárda Master Good II - DVTK II 1-0 (0-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 200 néző. Játékvezető: Török Mihály (Juhász Bálint, Gergely Márton). 
Kisvárda Master Good II: B. Ponomarenko - A. Kozachuk, Kristófi S., N. Ponomarenko, Puporka D., N. Honchar, Rubus T., Simon M., K. Syrota, Sikorszki B., Králik P. Vezetőedző: Gerliczki Máté. 
DVTK II: A. Odyntsov - Paksai R., Bacsa B., M. Zrnic, Csirmaz I. - Szamosi Á., Demeter M., Bokros Sz. - Jurek G., J. Obunet, Fekete V. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Fekete V. helyett Vincze D. a 67., Demeter M. helyett Lajcsik V. a 67., Puporka D. helyett Ésik Á. a 73., K. Syrota helyett Benko R. a 73., Csirmaz I. helyett  I.  Stavinchuk a 77., Kristófi S. helyett Pongó-Dankai D.  a 82., Simon M. helyett I. Blyzniuk a 87. percben. 
Sárga lap: Bokros Sz. a 74., Paksai R. a 89., Vincze D. a 90+2. percben. 
Gólszerző: Pongó-Dankai D. (1-0) a 83. percben. 

Kulcspillanat

83. perc: A balról középre lőtt labdát a hosszú oldaról Simon Mátyás kanalazta vissza. Az érkező Pongó-Dankai pedig ballal, öt méterről úgy lőtt a léc alá, hogy a labda Odincov lábát is érintette, 1–0.

Vezetőedzői értékelés

Gerliczki Máté: – Már a meccs előtti összeállításoknál kiderült, hogy ma csak a szenvedély az édes kevés lesz. Taktikailag is nagyon fegyelmezettnek kellett lenni, és mindent be kellett tartani, amit gyakoroltunk a héten és megbeszéltünk a mérkőzés előtt. Ezekkel maradéktalanul elégedettek lehetünk. Gratulálok a játékosoknak és a kollégáknak is ehhez a nagyon-nagy győzelemhez!

Szamosi Tamás: - A várakozásnak megfelelően szikrázóan kemény mérkőzést játszottunk, amelyből tipikus egygólos találkozó alakult ki. Egyik fél  sem tudott a másik fölé kerekedni. Sajnálom, hogy nem sikerült pontot szerezni a csoport egyik legjobb csapatától.

Fotó: kisvardafc.hu