Beharangozó 2023. szeptember 23., szombat

NB III.: Kisvárdára látogat a DVTK II

Két hét után folytatódik a küzdelem a labdarúgó NB III.-ban. A DVTK II együttese keleti rangadót játszik, hiszen az Észak-Keleti csoport 8. fordulójában Kisvárdán vendégszerepel. Az összecsapás vasárnap 11 órakor kezdődik. A szabolcsi klub élő, ingyenes streamen keresztül közvetíti a találkozót, így a diósgyőri szurkolók sem maradnak le az eseményekről.

NB III.: Kisvárdára látogat a DVTK II


NB III., Észak-Keleti csoport, 8. forduló

2023. szeptember 24., vasárnap
11:00
Kisvárda Master Good II  - DVTK II

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - Egy nagyszerű ellenféllel találkozunk ezen a hétvégén. Hasonló korosztályú csapattal rendelkeznek, mint mi, ugyanakkor kiváló eredményeket értek el a mögöttünk hagyott fordulókban. Nehéz kilencven perc vár ránk, de szerencsére mi is jó formában vagyunk, úgyhogy a győzelem reményében utazunk Kisvárdára. Az osztály sajátossága, hogy a második csapatok többnyire tizenéves futballistákat alkalmaznak. Nálunk is hasonló a követendő irány. Ráléptünk egy jó útra, amiről nem szeretnénk letérni. 

Játékos  várakozás

Szamosi Ádám: - Az elmúlt négy mérkőzésünkből hármat meg tudtunk nyerni, ezért Kisvárdán is kellő önbizalommal léphetünk pályára. A kezdeti nehézségek után az egyhetes meccs nélküli időszak jót tett a csapatnak, a kisebb problémákkal bajlódó játékosok is felépültek. Optimista, bizakodó vagyok nagyon szeretnénk Szabolcsból elhozni a három pontot. 

A bajnokság állása
Hírek a DVTK II-ről

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 8. fordulójának programja

2023. szeptember 24., vasárnap
11:00
Kisvárda Master Good II - DVTK II
11:00 Újpest FC II - Evolution Hungary-Cigánd SE
16:00 Sényő-Carnifex FC - Gyöngyösi AK
16:00 Debreceni EAC - Facultas-Tiszafüredi VSE
16:00 REAC - Putnok FC
16:00 FC Hatvan - Eger SE
16:00 Salgótarjáni BTC - Debreceni VSC II
16:00 Karcagi SE - Termálfürfő FC Tiszaújváros